Schilderwerk, behangwerk en houtrot reparatie in Emmen(Drenthe) en omstreken.

Een gebouw dat van binnen en buiten keurig en kwalitatief goed in de verf zit, heeft een verzorgde uitstraling. Het zal daarom beter zijn waarde behouden. Door goed schilderwerk en onderhoud is uw pand bestand tegen de Nederlandse weersinvloeden. Op de lange termijn bespaart goed schilderwerk u geld. Als u bij DB Schilderwerken een offerte of advies aanvraagt, nemen wij contact met u op voor een afspraak. Wij geven u in een persoonlijk gesprek een duidelijk beeld van de werkzaamheden en de benodigde materialen. We stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Ook geven wij u graag advies over de kleuren en materialen die aansluiten bij uw wensen en die het beste passen bij uw woning of bedrijfspand.

Vraag een offerte aan
schilderwerk landelijk huis

Schilderwerk

Mooie muren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor. Of u nu de gehele buitenkant van uw woning of een kozijn op de vijfde verdieping wilt laten schilderen. Elk soort schilderwerk wordt voor u gerealiseerd. Eerst onderzoekt uw specialist de werkzaamheden en bespreekt deze met u. Wij kunnen u verrassende kleuradviezen geven die passen bij uw specifieke woon- en werksituatie. Verder wordt er gekeken welke producten en materialen het best gebruikt kunnen worden voor een mooi en duurzaam eindresultaat. Na de klus wordt alles snel en netjes voor u achtergelaten en is uw woning of bedrijf weer zo goed als nieuw.

Contact
voorbeeld houtrot kozijnen

Houtrot reparatie

Komen wij tijdens het uitvoeren van schilderswerkzaamheden houtrot tegen in uw kozijnen of op andere plekken, dan repareren wij dit ter plekke voor u. Vaak kunnen wij u een relatief goedkope en toch duurzame oplossing bieden, zodat het vervangen van boeidelen u bespaard blijft. Een mooi oppervlak is namelijk het halve werk bij schilderwerk en DB Schilderwerken levert u graag een totaalpakket.

schilderwerk buitenkant gebouw

Behangwerk

Schakel DB Schilderwerken in voor het vakkundig behangen van uw woning of kantoor. Bent u er nog niet uit welk soortbehang het beste bij uw ruimte past? DB Schilderwerken heeft een uitgebreid assortiment en geeft u graag advies. Bij behangwerk in woningen van 2 jaar of ouder geldt het 6%-tarief voor: 

  • Het behangen zelf
  • De voorbereidende werkzaamheden
  • De gebruikte materialen (zoals lijm)

* De levering van het behang valt wel onder het 21%-tarief.

* Vanaf 1 oktober 2018 geldt er een btw tarief van 9% i.p.v. 6%.

Contact
schilderwerk deuren en kozijnen

Overige werkzaamheden

Werkzaamheden die te ver afstaan van het schilderwerk vallen onder het 21%-tarief.

  • Herstellen van de ondergrond met nieuwe, vervangende delen van hetzelfde materiaal, zoals het aanbrengen van houten inzetstukken in kozijnen en het vervangen van houten onderdorpels
  • Kitwerk aan de constructie, zoals het afkitten van bouwelementen aan gevels
  • Aanbrengen van glas en de bijbehorende werkzaamheden